Projektbeskrivning

VAXNING:

BRASILIANSK, HOLLYWOOD,
PLAYBOY, TASMANIAN
520 KR
VAXNING AV ÖRON/NÄSA
270 KR
VAXNING AV HALVA BEN MED ELLER UTAN BIKINI
370 KR
VAXNING AV HELA BEN MED ELLER UTAN BIKINI
470 KR
VAXNING HELA BEN + BIKINI + BRASILIANSK
720 KR
VAXNING AV HELA ARMAR
370 KR
VAXNING AV HALVA ARMAR
320 KR
VAXNING AV MAGE & BRÖST
520 KR
VAXNING AV BIKINI
270 KR
VAXNING AV ARMHÅLOR (AXILL)
270 KR
VAXNING AV RYGG, MAGE OCH BRÖST
720 KR
VAXNING HALVA BEN MED BIKINI & BAKSIDA LÅR
420 KR
VAXNING AV RYGG
520 KR
VAXNING AV ÖVERLÄPP/HAKA
270 KR
VAXNING MAGSTRÄNG
270 KR

BOKA VAXNING

Information före & efter vaxning m.m

– Jag har studentrabatter, hör av dig till mig.
– Vill du vaxa hela kroppen debiterar jag 1000 kr per timma men man hinner
”mycket” på en timma.
– All ovanstående vaxning rollas på samt ibland används spatelvax.
– intimvaxning gör jag på både kvinnor & män.

Brasiliansk, Playboy, Tasmanian och Hollywood vaxning är intim vaxningar vilket innebär att man tar bort hår i underlivet. Man bestämmer själv hur mycket man vill ta bort. Men mer än bikinilinjen räknas som brasiliansk vaxning. Det kan upplevas obehagligt de första gångerna, men mildras vid regelbundna behandlingar. Detta beror på att hårväxten glesnar. Med regelbundna behandlingar menas allt från 3 – 7 veckor beroende hårtyp.

Inför behandling:

Vi rekommenderar att du bokar en tid då dina hårstrån är minst 5-10 mm långa, och under din mensfria period. Detta på grund av att man löper större risk för infektion under menstruation, samt att man är extra smärtkänslig då.

Fakta om vår metod:

Honungsemulsion är en 100% naturprodukt för skonsam hårborttagning. Honung är naturens underbara gåva, har läkande, stärkande effekt både invärtes och utvärtes. Den innehåller starka antibakteriella enzymer, organiska syror samt enzymen inhibine. Dessa viktiga beståndsdelar minskar smärta och hudirritation. Efter hårborttagning med honungsemulsion blir huden mjuk och len utan kraftig rodnad eller irritation.

Skillnaden mellan sockervax och honungsemulsion är stor. Honungsemulsion är stabilare, fungerar lika bra sommar som vinter, en sort täcker alla behov som innebär lägre kostnad, bara en värmare och smidigare hantering. Honungens välgörande effekt gör huden underbart mjuk och silkeslen efter depilering. Vid hårborttagning med honungsemulsion tillämpar man en speciell teknik. Den appliceras med fingrarna mothårs och tas bort medhårs, tvärtemot vanlig vaxning. Inga remsor eller spatlar behövs. På det sättet dras hårstråna ut i samma riktning som de växer. Denna teknik tillsammans med honungsemulsionens läkande och lugnande egenskaper ger en skonsam depilering. Honungsemulsion fungerar på alla hår- och hudtyper, tar även bort grova och ganska korta hårstrån. Tack vare tekniken och honungsemulsionens goda egenskaper minskar risken för inåtväxta hårstrån avsevärt.

  • Sockervaxning – Sugaring

  • Roll on vaxning – Remsvax

  • Film vax – Peel off vax

Vi använder noga utvalda produkter till din vaxning, speciellt utvalt för de olika områden som skall vaxas.

“Fick tipset av en kompis och ångrar verkligen inte att jag gick till Sandra. Grym och professionell. Varningen går superfort och känns knappt och dessutom är det som att ligga och prata med en kompis under behandlingen, tänker inte alls på vad som sker!”.

Anna J • Kund
0%
Rabatt

Vi Har student & pensionärsrabatt

Meddela i din bokning på bokadirekt.se om du är student eller pensionär.

BOKA NU